TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Orice utilizare a prezentei pagini web furnizate de LEGRAND ROMANIA SRL (in continuare „Legrand”), este supusa Termenilor si conditiilor de utilizare. Acesti Termeni de utilizare pot fi modificati sau inlocuiti de alti termeni si conditii, de ex. pentru achizitionarea de produse si/sau servicii. Site-ul www.valena-life-allure.legrand.ro si toate informatiile continute sunt proprietatea Legrand si nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse in niciun fel, pe niciun suport fara acordul prealabil scris al Legrand. Site-ul www.valena-life-allure.legrand.ro incluzand, enumerarea nefiind limitativa, textele, imaginile, reprezentarile video sau audio continute de acesta, sunt protejate de prevederile legislatiei in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala. Legrand nu va fi in nicio imprejurare raspunzatoare pentru nicio dauna, oricare ar fi aceasta, care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza prezentul website sau informatia cuprinsa in el.

LEGRAND ROMANIA SRL este o societate cu raspundere limitata, organizata si functionand conform legislatiei din Romania, inregistrata in Registru Comertului sub nr. J40/17143/25.10.2004, cod unic de identificare RO16874112, capital social 733.100 Ron, sediul social in str. Ghetarilor, nr. 15, sector 1, Bucuresti, cod postal 014106, Romania.

Acest website este gazduit de serverele LEGRAND.

Aceste website este reglementat de legea romana; vizitatorii internationali trebuie sa se asigure ca respecta legea aplicabila la nivel local. Intrucat prezenta informare poate suferi modificari in orice moment, fara notificare prealabila, va invitam sa consultati aceasta pagina in mod regulat.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONTINUT WEBSITE

LEGRAND depune toate eforturile pentru a oferi un continut de incredere, insa, independent de grija si diligenta pentru modul de redactare a textului si publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori in informatiile furnizate pe acest website. LEGRAND isi declina raspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informatiilor continute in acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului). Prin urmare, utilizatorul accepta sa foloseasca aceste informatii pe raspunderea sa asumata exclusiv si este invitat sa intreprinda toate verificarile necesare.

LINK-URI HYPERTEXT

LEGRAND nu are niciun control asupra continutului ce provine din website-uri terte. LEGRAND si filialele sale declina in mod oficial orice raspundere pentru continutul site-urilor la care se trimit link-urile. Aceste link-uri sunt furnizate sub forma unui serviciu pentru utilizatorii website-ului LEGRAND sau ai website-urilor filialelor sale sau ale entitatilor afiliate. Decizia de a accesa aceste link-uri apartine exclusiv utilizatorilor de Internet. Va rugam sa luati in considerare ca website-urile neafiliate sunt reglementate de termeni si conditii de utilizare distincte.

EXCLUDERI SI RESPONSABILITATI

Grupul LEGRAND detine, isi rezerva si mentine toate drepturile de proprietate, in special de proprietate intelectuala, inclusiv drepturile de autor pentru acest website si pentru informatiile continute de acestea. Marcile mentionate pe acest website (lista non-exhaustiva: Legrand ©, Valena ™, Céliane ™, Mosaic ™, Plexo ™ etc.) sunt marci inregistrate. Toate brevetele, logo-urile, textele, machetele de pagina, elementele vizuale, fotografiile, graficele, pictogramele, precum si orice alte elemente distinctive cuprinse in paginile acestui website sunt proprietatea exclusiva a LEGRAND. In conformitate cu Legea nr.8 din 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, orice reprezentare sau reproducere, in parte sau in totalitate, in scopul utilizarii, pe orice suport sau prin orice mijloc, este strict interzisa fara acordul scris al Legrand. Orice incalcare a acestui drept de autor se pedepseste conform prevederilor legale in vigoare.

INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

 1. Prin furnizarea datelor cu caracter personal acceptati in mod implicit si politica de confidentialitate si securitate de mai jos. Va sfatuim sa o cititi cu atentie. SC LEGRAND ROMANIA SRL, isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
 2. Furnizarea datelor cu caracter personal implica acceptul dumneavoastra ca datele personale sa fie stocate si prelucrate de SC LEGRAND ROMANIA SRL.
 3. In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC LEGRAND ROMANIA SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.
 4. Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de sc legrand romania srl, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor SC LEGRAND ROMANIA SRL si a derularii relatiilor de tip comercial. Ca regula generala, puteti vizita website-urile LEGRAND fara a fi necesar sa furnizati datele personale. Cu toate acestea, campurile marcate cu un asterisc indica necesitatea introducerii unor informatii de baza. Necompletarea campurilor relevante poate avea ca rezultat imposibilitatea LEGRAND de a va oferi acces sau anumite servicii.
 5. Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei, alte companii din grup.
 6. Conform legii nr. 677/2001, detineti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 7. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere in scris, datata si semnata la adresa: Bucuresti, str. Ghetarilor, nr. 15, etajele 2 si 4, sector 1, Romania. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra vor fi transmise in state din Uniunea Europeana.

SECURITATEA SI CONFIDENŢIALITATEA DATELOR COLECTATE:

LEGRAND a implementat masuri fizice, electronice si administrative de protectie in conformitate cu reglementarile menite sa protejeze datele dumneavoastra personale. Aceste date pot fi accesate doar de catre un numar restrans de persoane autorizate.

CONDITII DE UTILIZARE

Puteti utiliza acest Website numai in conformitate cu Termenii si Conditiile de Utilizare prezente si, in orice caz, puteti folosi acest Website numai in scopuri legale, mai exact in conformitate cu legislatia in vigoare, reglementarile si practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat. In special, sunteti de acord:

 • Sa nu publicati, sa nu transmiteti sau sa nu distribuiti nicio informatie de natura obscena, defaimatoare, nelegala sau de natura sa produca prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;
 • Sa nu utilizati acest Website intr-o maniera de natura sa incalce drepturile altor persoane;
 • Sa nu efectuati rezervari neautorizate, false sau frauduloase;
 • Sa nu utilizati niciun software, procedura sau dispozitiv cu scopul de a impiedica sau de a incerca sa impiedice buna functionare a Website-ului, fie manual fie electronic, prin orice mijloace, in special cu privire la incarcarea sau accesarea de fisiere care contin date modificate sau virusuri;
 • Sa nu degradati, modificati sau schimbati aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care il alcatuiesc;
 • Sa nu intreprindeti nicio actiune susceptibila de a provoca trafic nerezonabil sau disproportionat pe Website sau pe o infrastructura asociata;
 • Sa nu obtineti sau sa nu incercati sa obtineti acces neautorizat la niciuna dintre retelele noastre, prin orice mijloace.

Fara a aduce atingere celorlaltor drepturi cuprinse in cadrul acestor termeni si conditii, (indiferent daca acestea sunt legale sau nu), grupul Legrand isi rezerva dreptul de a refuza accesul la acest Website in cazul in care considera (conform propriilor criterii), ca sunt incalcate oricare din prevederile acestor Termeni si Conditii de Utilizare.

Grupul Legrand isi rezerva dreptul de a imbunatati sau de a modifica informatiile, serviciile, produsele si alte articole de pe acest Website, sau de a inchide Website-ul, in orice moment, fara notificare prealabila. Grupul Legrand isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii de Utilizare in orice moment, aceste modificari fiind aplicabile imediat, de indata ce sunt publicate online pe acest Website.

Prin urmare, prin continuarea accesarii sau utilizarii acestui Website, va exprimati acordul de a respecta modificarile acestor Termeni si Conditii de utilizare.

 • Art Director & Webdesign : Babel
 • Ilustratii & integrare & Dezvoltare: Pixine
 • Ilustratii : Pixine & Babel
 • Design şi Finisaje